Om Oss

InkAway Laserklinikk

Vi har spesialisert oss på fjerning av tatoveringer og legger vår ære i å være de beste på det vi gjør. Alle behandlinger utføres av autorisert helsepersonell som er sertifisert for bruk av den laserteknologien vi bruker.

Ved første konsultasjon vil vi gå nøye gjennom prosessen og det resultatet du kan forvente å oppnå etter siste behandling. Du kan stole på at vår kompetanse og profesjonalitet.

Siden vi er en spesialklinikk som bare driver med fjerning av tatoveringer så er vi de beste på nettopp dette. Enkelte har forsøkt å fjerne tatoveringer med utstyr som ikke er spesiallaget for formålet.

Dette kan gjøre vondt verre og gi arrdannelse som er svært vanskelig å rette opp. Vår teknologi er derimot designet spesielt for tatoveringsfjerning.

Vi er opptatt av resultater derfor har vi investert i et lasersystem laget av DEKA Systems i Milano, Italia. Dette er kostbar teknologi, men den gir til gjengjeld best sluttresultat.

Laseren kan i motsetning til mange andre systemer, fjerne flerfargede tatoveringer og til slutt få bort alt blekket fra huden din. Vi kan også bleke tatoveringen dersom du har planer om å ta en “coverup”. Vi garanterer deg gode resultater.

På InkAway er din komfort topp prioritet. Vi bruker derfor et integrert kjølesystem som kjøler ned huden mens behandlingen pågår.

Siden fullstendig fjerning av en tatovering er en prosses som tar noe tid er det viktig for oss at du føler deg trygg på denne reisen. Veien tilbake til en ren hud uten spor av blekk er sannsynligvis mye kortere og enklere enn du tror.

Vi ser frem mot å møte deg for en konsultasjon!

Et av Norges mest avanserte Laser Tattoo Removals